PERSONLIG MENTORING

PERSONLIG MENTORING ER FOR DIG, DER ØNSKER RÅDGIVNING TIL DINE PERSONLIGE UDFORDRINGER.

dillon-mangum-383677-unsplash.jpg

Har du brug for at stå stærkere i dig selv?

 

Gennem intuitiv mentoring støtter jeg dig i den udfordring eller det nye skridt, du ønsker at tage i dit liv. Jeg stiller dig spørgsmål, giver råd og bruger min intuition til at støtte dig bedst muligt – og altid i et kærligt og trygt rum. Vi bygger sammen en værktøjskasse, som vi integrerer i dit liv, så du oplever vedvarende forandring og endnu større ro, nærvær, livsglæde, kærlighed og gode relationer.

For at give dig de bedst mulige betingelser for udvikling laver jeg, som noget nyt, en spirituel læsning af dig til første gang, vi mødes. Læsningen bruges som fundament for vores samtaler, og du får den også tilsendt på skrift efter sessionen. Læsningen indeholder:

  • Hvem du er som person

  • Hvor du er i dit liv lige nu

  • Hvad skal der til, for at du får mere ro, balance og livsglæde

 
Sessionen varer 90 min– pris 2400 kr. (inkl. læsning)

Efterfølgende sessionener varer 90 min – pris 1800 kr.

 
Vil du gerne vide mere om personlig mentoring eller booke en tid?
Så udfyld nedenstående og jeg kontakter dig snarest.

 
 

Efter en for mig uønsket skilsmisse faldt jeg i et dybt sort hul. Min selvtillid, selvværd, identitet, fremtid, mit liv blev med ét forandret. Efter 2 år i sorg blev jeg klar over jeg måtte gøre noget. En god veninde fortalte mig om Kirsten.

Det blev et vendepunkt. Ikke lige med det samme men over tid. Det kærlige men bestemte skub jeg havde brug for. Kirsten lærte mig helt konkrete måder at kontrollere mit tankemylder på. Nye måder at ændre mine deprimerende og negative tanker – tanker der var blevet en del af mig. Hun stillede svære men vigtige spørgsmål og hjalp mig til at se mit liv fra et nyt perspektiv. Og lige så stille vendte den gamle Karina tilbage. På intet tidspunkt i processen følte jeg mig forkert eller alene. Og det var rart.

”Man kan hvis man vil” – men nogle gange har man bare brug for en hjælpende hånd. Jeg er nu kommet ud på den anden side og kender mig selv bedre end nogensinde før. Tak Kirsten – du er for mig en stjerne.

– Karina

 
masaaki-komori-603921-unsplash.jpg
 
Du er bare en helt speciel og unik person, du har en fantastisk livsglæde og positiv tilgang til livet- du er super klog på hvordan vi mennesker er bygget op med følelser, tanker mm og hvordan jeg som menneske bedst muligt udnytter dette og får det bedste ud af livet. Du kan på en fed måde gennem samtalerne “ kode” dig ind på hvor netop jeg er i mit liv og hvad der er godt og skidt for mig ifht. mine handlingsmønstre. Det giver mig så meget godt at komme hos dig.
— laura

TAK for at have lært mig at stole på universet – og ikke mindst på min mavefornemmelse, Kirsten. Jeg er så taknemmelig
— Nanna
 

GYLDNE SVAR

Spirituel/clairvoyant mentoring, hvor du får svar på konkrete problemstillinger.

DEN SVÆRE SAMTALE

Kommunikationsredskaber og mentoring så du er klædt på til den svære samtale.

BUSINESS MENTORING

Business mentoring er for dig, der ønsker rådgivning til dine professionelle udfordringer