BUSINESS MENTORING

BUSINESS MENTORING ER FOR DIG, DER ØNSKER RÅDGIVNING TIL DINE PROFESSIONELLE UDFORDRINGER.

michael-frattaroli-221247-unsplash.jpg
 

Gennem intuitiv mentoring støtter jeg dig i den udfordring eller de nye skridt, du ønsker at tage i dit professionelle liv. Jeg stiller dig spørgsmål, giver råd og bruger min intuition til at støtte dig bedst muligt i at stå stærkt i dig selv og skabe nye handlinger, så du oplever større styrke, gennemslagskraft, ro, balance og glæde.

For at give dig de bedst mulige betingelser for udvikling laver jeg, som noget nyt, en spirituel læsning af dig til første gang, vi mødes. Læsningen bruges som fundament for vores samtaler, og du får den også tilsendt på skrift efter sessionen. Læsningen indeholder:

  • Hvem du er som person

  • Hvor du er i dit liv lige nu

  • Hvad skal der til, for at du får mere ro, glæde og styrke i dit arbejdsliv

Sessionen varer 90 min– pris 2.400 kr. (inkl. læsning)

Efterfølgende sessionener varer 90 min – pris 1.800 kr.
Priser er ekskl. moms.

Vil du gerne vide mere om business mentoring eller booke en tid?
Så udfyld nedenstående og jeg kontakter dig snarest.

 
 
 
 
 

Livet byder på mange udfordringer både fagligt og privat, og nu har jeg endelig fået nogle værktøjer, der hjælper mig med at møde livet på min banehalvdel, holde det ud i strakt arm og forstå mine følelser. Jeg ved nu, at jeg kan vælge, hvordan jeg vil reagere og kommunikere ærligt samt autentisk.

 Det har været en helt igennem personlig og positiv transformation, at være en del af forløbet med Kirsten. Integritet, troværdighed og tillid er og har altid været mine hjørnesten, og de er kun blevet styrket. Kirsten har styret mig igennem et spændende, men også til tider skræmmende, kig ind i mig selv. Det er med overbevisende faglighed og empati, at Kirsten har støttet mig i at se indad, se min indre dialog og forstå hvordan min hjerne, hjerte og krop hænger sammen i min kommunikation - både til mig selv og til omverden -  så jeg nu fremstår endnu mere autentisk, står frem som den jeg er og tager ansvar for det. 

 Med disse værktøjer på rygraden er livet, selvledelse og ledelse for mig blevet meget lettere at forholde mig til, og omverdenen har kun givet mig positiv feedback på min transformation.

 Kun de varmeste anbefalinger fra mig.

– Martin L. Byg

 

 

yoann-siloine-532514-unsplash_wide.jpg
 
At arbejde med Kirsten som mentor har været den største personlige udfordring jeg nogensinde har givet mig selv. Og den mest udviklende - både personligt og fagligt. Kirsten har hjulpet mig til at udfordre mig selv, bryde gamle vaner og vanetænkning samt at stå stærkt, trygt og sikkert i selv meget udfordrende situationer. Jeg har fået fokus, forståelse og handling på det jeg gerne vil ændre gennem tryg sparring med Kirsten. Det har givet mig et større og mere bevist personligt lederskab og mere indflydelsesrig gennemslagskraft som leder generelt.
— tina fusager
Samtalerne med Kirsten har givet mig en stor indsigt i de 3 balancecentre, som kan påvirke min personlige balance/ubalance. Jeg har samtidig fået nye effektive redskaber til at holde fast i min personlige balance i pressede perioder. Samtalerne har således været en interessant øjenåbner og hjulpet til min personlige udvikling.
— claus hyldgaard
 
 

SPIRITUEL RÅDGIVNING

Jeg fungerer også som spirituel rådgiver, hvor du stiller mig spørgsmål om dig selv eller din virksomhed. Her bruger jeg mine clairvoyante evner, laver en læsning og får svar til dig fra mine guider. Svar, som bringer dig i den rigtige retning og som vil dig det bedste. 

 Du sender mig max. 5 spørgsmål 2 dage før vores session. Jeg skriver alle svarene ned til dig, som du får tilsendt efterfølgende. Vi mødes enten i Silkeborg eller over Skype, hvor jeg overleverer svarene til dig. Derefter coacher jeg dig til at føre dine nye handlinger ud i livet, så du går fra sessionen med afklaring og styrke.

Læsning inkl. 1. times mentoring – 2.400 kr.
Prisen er ekskl. moms.

 
r_-r-507738-unsplash.jpg

PERSONLIG MENTORING

Personlig mentoring er for dig, der ønsker rådgivning til dine personlige udfordringer

GYLDNE SVAR

Spirituel/clairvoyant mentoring, hvor du får svar på konkrete problemstillinger.

DEN SVÆRE SAMTALE

Kommunikationsredskaber og mentoring så du er klædt på til den svære samtale.