MEDITATION

 

stillesiddende og bevægelsesmeditationer – redskabER til ro, balance og livsglæde.

 
 
 

Anything that costs your peace is too expensive.

Meditation er noget jeg selv bruger ofte, og som jeg har brugt hele vejen gennem min personlige udvikling. Nogle gange for at hele noget i mig, nogle gange for at slippe tankerne og mærke mig selv og andre tider for at komme i en afslappet tilstand. Det er vejen til selvkærlighed at kunne sidde med sig selv og drage omsorg for det, der er i dig. Derfor bruger jeg meditation i mit arbejde – og jeg har nu samlet nogle af dem og gjort dem tilgængelige - som et redskab til ro, balance og livsglæde til dig. 

 Du finder både stillesiddende og bevægelsesmeditationer. Prøv dem af og vælg den, som mærkes bedst for dig lige nu. Det ændrer sig ofte med tiden, og så vælger du bare en af de andre. Da hver især henvender sig til enten krop, sind eller sjæl er det godt for din udvikling og heling at komme dem alle igennem.

 God fornøjelse.

 
Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig.

 

Pausen

Dette er en meditation, som du kan bruge til at finde ro i dig selv. En kort Pause i din dag, hvor du giver slip og mærker dig. Det giver dig energi til at gå videre ud i din dag, og acceptere den du er netop i dag.

bevægelsesmeditation

Denne meditation er til dig, der har svært ved at sidde stille og meditere – eller til dig, der bare gerne vil have kroppen med. Den handler om at skabe balance og indre ro i hele dig gennem meditativ bevægelse af kroppen. Langsomme blide bevægelser. Slippe tankerne og komme tilstede i din krop, så du oplever nærvær, ro og flow.

Tankerummet

Dette er en meditation, hvor vi arbejder med tankerne. Vi træner at observere tankerne og bruger dem, så de styrker dig. Ved at opdage dit tankerum kan du bruge det som et redskab til ro, styrke og glæde.

 

hjerterummet

Denne meditation er stillesiddende. Vi træner at mærke de følelser, der er lige nu. At du accepterer dem – mærker dem og herfra kan lade en ny følelse fylde dig. Så du ikke stopper en følelse og hænger fast i den, men netop lader din følelser flyde og giver alle følelser lige stor værdi, så du mærker ro og flow i dit liv.

TEMPLET

Denne meditation er en gående meditation, hvor vi arbejder med kroppen. Vi træner at lytte til kroppen, acceptere den og blive ven med kroppen, så du oplever harmoni, frihed og glæde i din krop.

Da det er en gående meditation, anbefaler jeg dig at lytte til den, mens du går en tur – gerne et sted i naturen, hvor der er ro og fred, og hvor du kan have fuld fokus på dig selv og din krop. 

 
 

VEJEN TIL SELVKÆRLIGHED - EN AUTENTISK FORTÆLLING OM AT FINDE HJEM I SIG SELV GENNEM MODERNE SPIRITUALITET

KOMMER SNART

”At leve livet i kærlighed er et liv i blomstring. Alt åbner sig. Udvider sig. Folder sig ud. Både indeni dig og uden omkring dig. For her lader du dig selv og andre vokse. Springe ud. Lade alt det udfolde sig, som må udfoldes. Ikke ud af kontrol men ud af kærlighed. Ikke ud af forventninger eller ego. Men ud fra hjertet og al den kærlighed, der gemmer sig der. Både til dig selv, andre og selve livet. Og når hjertet åbnes, åbner universet sig med den største ubetingede kærlighed og visdom. En helt ny dimension, som du har adgang til. En helt ny tilgang til livet. En helt ny måde at være her på. Og alt det findes i dig. Lige nu. Hvis du vil. Det er en rejse. Og jeg byder dig nu velkommen til min. ” – indledning til bogen “Vejen til selvkærlighed”

 
olia-gozha-678463-unsplash.jpg