VEJEN TIL SELVKÆRLIGHED

en autentisk fortælling om at finde hjem i sig selv gennem moderne spiritualitet

 
olia-gozha-678463-unsplash.jpg
 

Jeg har skrevet denne bog, fordi jeg ønsker at inspirere dig til at finde din vej til større selvkærlighed ved at fortælle om min egen.

rucksack-magazine-746122-unsplash_edit.jpg

KOMMER SNART

Ikke at min vej er den rigtige. Denne bog er ikke en guide med alle svarene. Selvkærlighed er netop at tro på, at du selv kan finde vej fremfor at læne dig op ad andres. Men jeg deler meget gerne mine erfaringer og indsigter, og så kan du tage det med dig, som er rigtigt for dig i forhold til at begynde eller fortsætte din rejse. Min vej til selvkærligheden er spirituel, men det behøver din ikke at være. 

Mit mål med denne bog er også at dele så meget ud af mig selv, at du føler dig set i min sårbarhed. Min fortælling er ikke en succeshistorie om at finde lyset, den er nærmere en beskrivelse af, hvad det kræver at finde frem til, hvordan man skaber et liv med mere selvkærlighed og glæde. Bogen er skrevet som en dagbog, for det er sådan, ordene er kommet til mig. Det er mine ufiltrerede tanker dag for dag, og intet er blevet redigeret bagudrettet, selvom jeg er blevet klogere undervejs. På den måde håber jeg at kunne inspirere dig fra mit dybeste og mest rene sted.

 Jeg vil først og fremmest gerne vise, hvad der kan ske i livet, når vi vælger kærligheden og tilliden til os selv. Og hvor hurtigt forandringen kan ske, når den spirituelle verden kobles på. Hvor vild en frihed og kærlighed det er at stå i sit eget lys. At finde det sted i sig selv. 

 
 
 

Ønsker du at få direkte besked, når bogen er på gaden, så skriv til mig her.

 
 
yoann-siloine-532514-unsplash_wide.jpg
 

Indledning fra bogen “Vejen til selvkærlighed”

“At leve livet i kærlighed er et liv i blomstring. Alt åbner sig. Udvider sig. Folder sig ud. Både indeni dig og uden omkring dig. For her lader du dig selv og andre vokse. Springe ud. Lade alt det udfolde sig, som må udfoldes. Ikke ud af kontrol men ud af kærlighed. Ikke ud af forventninger eller ego. Men ud fra hjertet og al den kærlighed, der gemmer sig der. Både til dig selv, andre og selve livet. Og når hjertet åbnes, åbner universet sig med den største ubetingede kærlighed og visdom. En helt ny dimension, som du har adgang til. En helt ny tilgang til livet. En helt ny måde at være her på. Og alt det findes i dig. Lige nu. Hvis du vil. Det er en rejse. Og jeg byder dig nu velkommen til min”

– Kirsten Brink

 

 

Bogens kapitler:

 

Kapitel 1: Selvkærlighed 
Om at vælge kærligheden til mig selv, andre og livet. Og indse at det er nøglen til at blive fri og sætte andre fri.


Kapitel 2: Guiderne 
Om at åbne for det jeg ikke kan se eller bevise og mærke styrken i at der findes noget større end mig selv. 
Kapitel 3: Tro 
Om at lade troen vokse sig større end tvivlen. Og mærke hvordan det er vejen til at åbne mit hjerte og lade sjælen danse.
Kapitel 4: Mod 
Om at bruge mit mod til at gå nye veje og hvordan det åbner for en helt ny lykke og selvtillid. 

Kapitel 5: Ubetinget tillid 
Om at finde den helt grundlæggende tillid til livet uden at forvente noget tilbage og mærke hvordan det giver den indre ro, jeg altid har søgt.
Kapitel 6: Accept 
Om at acceptere nye styrker, nyt selvbillede og lyset, der begynder at skinne klart i mig. 
Kapitel 7: Ro 
Om at vælge roen og have modet til at være med mig selv i den, og se hvordan det giver adgang til 
lyset.
Kapitel 8: Taknemmelighed 
Om endelig at finde hjem. Og nu bosætte mig der med kærlighed, tillid, taknemmelighed og indre ro.

 
 

SOUL DANCE

Soul Dance kobler personlig udvikling og intuitiv dans.

SOUL CIRCLE

Soul Circle er til dig, der vil arbejde med din personlige og spirituelle vækst – ind i et moderne liv.

GYLDNE SVAR

Spirituel/clairvoyant mentoring, hvor du får svar på konkrete problemstillinger.